De Easter Open Toernooien worden op meerdere plaatsen gespeeld in Nederland, in het zuiden, westen en oosten.
Easter Open Zuid : Noord-Oost Brabant en Noord Limburg
Easter Open West : Zuid-Holland
Easter Open Oost : Overijssel

Easter Open West

Sportpark Sassenheim
Sportpark Lisse
Sportpark Noordwijkerhout

Easter Open Zuid

Sportpark Beugen
Sportpark Langenboom
Sportpark Mill
Sportpark Oeffelt
Sportpark Odiliapeel
Sportpark Oploo
Sportpark Sint Hubert
Sportpark Stevensbeek
Sportpark Venhorst
Sportpark Volkel
Sportpark Wanroij
Sportpark Wilbertoord
Sportpark Uden
Sportpark Gennep
Sportpark Heijen

Easter Open Oost

Sportpark Gramsbergen
Sportpark Coevorden

De Easter Open wordt gespeeld in Noord-Oost Brabant (Easter Open Zuid), Overijssel bij Gramsbergen (Easter Open Oost), en in Zuid-Holland (easter Open West) bij Sassenheim. De 20 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar, en alle wedstrijden worden gespeeld op gras en kunstgras. Geheel volgens traditie zal het toernooi worden gespeeld in het Paasweekend in 2019 op 19, 20 en 21 April. De officiele opening zal plaatsvinden (onder voorbehoud) op vrijdag avond 19 April, op één van de sportparken Easter Open Zuid, gevolgd door de groepswedstrijden op zaterdag 20 April, en op zondag 21 April de plaatsings- en finalewedstrijden. Op zaterdag en zondag speelt U in dagdelen, dwz U speelt voordemiddag of nademiddag, zodat U naast het toernooi nog andere aktiviteiten kunt ondernemen. Voor elk team zal er een leuke attentie zijn, de nummers 1 tot en met vier ontvangen een beker, waarbij de no1 ook nog naar huis mag, met “de Cup met de grote oren “.
De Easter Open Tournaments zullen in 2019, hun 20jarig bestaan vieren.

Waar U speelt wordt bekend gemaakt op de site, wanneer de indelingen bekend zijn (normaal 2 weken voor aanvang toernooi). U kunt inschrijven in jongens leeftijdsgroepen van U19 tot U7 , en meisjesgroepen en U17 tot en met U11. Sommige jongensgroepen zijn verder nog onderverdeeld in twee levels, A level (hoger niveau) en B level (lager niveau). Ieder team speelt twee dagen, of je nu goed presteert, of slecht, je speelt altijd twee dagen. Alle leeftijdsgroepen worden verdeeld in poules van vier, vijf of zes teams.

Als U aangemeld/ingeschreven bent voor het toernooi, worden U de documenten per mail toegezonden. Dwz de indelingen, spelerslijsten, regelementen, eventueel verblijf, etc komen allemaal per mail. Dus op zaterdag ontvangt U geen toernooiboek meer.

Let op dit jaar zijn er een aantal wijzigingen in de teamgrootte. de U12 speelt speelt met elftallen of achttallen, de U11 speelt met achttallen, de U10, U9 en de U8 met zestallen en de U7 met viertallen (deze alleen op zaterdag).

Als experiment zal er in 2019, in de groep U13 en U12, zonder grensrechters gespeeld worden. De rest van de groepen (U14 tot U19) worden met assistenten gespeeld.

Easter Open Oost. Hier wordt gespeeld in de jongensgroepen U17, U16, U15, U14, U13, U12,U11 en meisjes U17
Easter Open West. Hier word gespeeld met de jongens U17, U16, U15, U14, U13, U12, U11,U10, U09, U08, en meisjes U17, U15, U13 en U11.
Easter Open Zuid. Hier word gespeeld met de Jongens U19, U17, U16, U15, U14, U13, U12, U11,U10, U09, U08 en U07, en meisjes U17, U15, U13 en U11.

Ook is de dipensatie veranderd! Drie dispensatie spelers is geoorloofd, 12 maanden ouder als leeftijdsgroep.